Home » About

About

DSC_6761LIn

Ik ben Anita van Hooijdonk en ik help managers en professionals  bij het behalen van resultaten. Dat doe ik met het programma CiEP Change into Excellent Performance.

 

Wil je graag meer overzicht en meer regie in je werk, ook op ad hoc?

Wil je graag meer tijd voor kerntaken?

Wil je graag opgeruimd en energiek naar huis én naar het werk?

Ik ben zelf behoorlijk ambitieus en wil de dingen ook nog eens heel goed doen. Lang heb ik gedacht dat het niet mogelijk was om een baan op niveau en kinderen te combineren. Vrij laat in mijn carrière bij KPN koos ik toch voor een kind. Ik ging na de geboorte van mijn zoon werken als strategisch inkoper en leidinggevende  met een coördinerende rol voor het Nederlandse team inkoop van het mobiele netwerk. Ik vond dat ik net als voorheen op alle (extra) vragen van mijn manager in moest gaan en ik kon geen nee zeggen tegen een project dat er een te veel was. Belangrijk werk waar ik me op wilde concentreren schoof ik door naar de avond. Als ik thuis was, was mijn aandacht vaak bij taken die nog niet af waren. Op kantoor had ik geen plezier meer in mijn werk, maar ik kon ook niet van de dagen thuis met mijn zoon Erik genieten. Overal vond ik dat ik tekort schoot. Toen ik ging CiEP-en heb ik geleerd dat je zelf verantwoordelijk bent en kunt kiezen, in elke situatie. Dat je de juiste randvoorwaarden kunt creeren. En dat de keuze niet (iets niet doen) ook mogelijk is. Wat dat mij heeft opgeleverd: meer regie, meer focus, meer energie en meer voldoening. Ik ben veel productiever als ik aan het werk ben. Thuis kan ik nu ook genieten en bovendien heb ik ook voldoende tijd voor mezelf, bijvoorbeeld om te sporten!

Heb je al gezien wat werken volgens de aanpak CiEP voor jou kan betekenen?: bijvoorbeeld rust in je hoofd, meer overzicht, meer plezier en voldoening, minder zorgen, minder perfectionisme, meer focus, meer aandacht voor thuis als je thuis bent.

CiEP als methode is een eenvoudig managementinstrument voor het coachen van je team, zodat je makkelijker kunt delegeren en erop kunt vertrouwen dat je medewerkers op tijd aan je terugkoppelen, omdat ze zelf ook overzicht en regie hebben. Er worden geen dingen meer vergeten.

Stel je voor: zonder stress op vakantie gaan, het gevoel hebben dat je er samen voor staat, een evenwichtige werkverdeling.

Gemiddeld behalen de deelnemers aan ons trainingsprogramma 10-20 % tijdwinst! Dat kan dus oplopen tot 1 dag per week!

Op teamniveau zijn de effecten: meer begrip voor elkaars agenda, een zichtbare werkvoorraad, dus betere onderlinge overdraagbaarheid bij vakantie en ziekte, betere communicatie, duidelijke werkafspraken en een prettige en effectieve  samenwerking.

 

add another page.

Plaats een reactie